Centre de bellesa a Santpedor

Centre d’estètica a Santpedor

Si vols veure’t i sentir-te bé, demana cita al nostre centre d’estètica a Santpedor

Centre d’estètica a SantpedorBenvinguts a Neima Estètica. El nostre centre d’estètica a Santpedor posem al teu abast l’últim en tractaments corporals i facials, dissenyats per realçar la teva bellesa. Equipats amb aparells d’avançada tecnologia, realitzem tractaments de fotodepilació, cavitació, pressoteràpia, oxigenoteràpia, radiofreqüència, làser lipolític o rollaction que ofereixen resultats amb totes les garanties.

A Neima Estètica hem creat quatre ambients diferents en els quals pots cuidar-te tant per fora com per dins. Depilacions, massatges, pedicures, manicures… Tot un ventall de tractaments estan a la teva disposició en una atmosfera tranquil·la i de benestar, que t’ajudarà a sentir-te bé i relaxat.

També comptem amb un servei de dietista, perquè puguis cuidar del teu organisme amb una dieta sana i equilibrada. Et donem les claus per aconseguir els teus objectius: baixar pes, perdre volum, augmentar la massa muscular, aprendre a menjar bé...

 

Aliats de la teva bellesa

Al nostre centre d’estètica a Santpedor estem en constant innovació. Comptem amb professionals qualificats i en permanent formació, per poder aplicar un diagnòstic el més personalitzat i ajustar així el tractament a les teves necessitats reals, de forma ràpida i efectiva.

Vine a conèixer-nos, estem a la teva disposició per oferir-te l’assessorament que necessites i aconsellar-te sobre el tractament que més et convingui.

 


HORARI

  • De dimarts a divendres, de 09:00 a 20:00
  • Dissabtes, de 09:00 a 14:00

 

 

 

NEIMA

  Arquitecte Gaudí, 16,
Santpedor, 08251, (Barcelona)

  93 832 00 50