Centre de bellesa a Santpedor

ghd gold® wish upon a star


UNA COL·LECCIÓ INSPIRADA EN LA MÀGIA DE LES ESTRELLES

Per a aquesta nova col·lecció hem decorat la styler favorita de les nostres fans, ghd gold®, amb un sofisticat blanc iridescents i detalls daurats setinats, un disseny inspirat en el misticisme de les constel·lacions i la màgia de les estrelles. A més ve acompanyada d'un luxós cofre blau nit perquè el teu tresor estigui sempre fora de perill.

La planxa de pèl professional ghd gold®incorpora l'avançat sistema de calor dual-zone, consistent en dos sensors ceràmics d'última generació (un per placa) que garanteixen una temperatura consistent i homogènia de pentinat de 185 °C d'arrels a puntes. En proporcionar una calor constant aconseguiràs resultats brillants, poliments i suaus a més d'un cabell visiblement més sa*.

ghd gold® és perfecta per a crear tot tipus de looks, des de rínxols i ones a llisos sedosos amb control i facilitat gràcies al seu disseny de barril arrodonit i les seves plaques flotants de precisió, que et permetran lliscar la styler suaument i sense estirades. S'escalfa en tan sols 25 segons i compta amb manera de suspensió automàtic que apaga l'eina després de 30 minuts en desús.

209 €
Sense comentaris
- +

NEIMA

  Arquitecte Gaudí, 16,
Santpedor, 08251, (Barcelona)

  93 832 00 50