Centre de bellesa a Santpedor

GHD Helios White


Revoluciona la teva rutina diària de pentinat amb l'última innovació de ghd: l'assecador professional ghd helios blanc. Aconsegueix un 30% més de lluentor* alhora que redueixes dràsticament el temps d'assecat*.
Més lleuger, més ràpid i més precís, ghd heliost'ajudarà a aconseguir un assecat impressionant perquè puguis lluir cabellera amb la confiança d'una reina. Aquest assecador professional de ghd està equipat amb la innovadora tecnologia Aeroprecis™, una combinació d'avançats elements interns que proporcionen un flux d'aire altament concentrat per a obtenir un control màxim i un assecat ultra precís. ghd helios és l'eina que estaves esperant per a obtenir un assecat de somni ple de volum i lluentor.
Oblida't per fi dels cabells solts i de l'enscrespament gràcies a la seva avançada tecnologia iònica i al seu filtre de precisió, que concentra el cabal d'aire per a un preciós acabat suau i sedós amb una alineació del cabell 3 vegades major*. L'assecador ghd helios compta amb un disseny lleuger i ergonòmic perquè sigui fàcil d'utilitzar i la seva tecnologia acústica redueix el nivell de soroll durant l'ús.
Descobreix l'última revolució de ghd amb l'assecador professional ghd helios.

179 €
Sense comentaris
- +

NEIMA

  Arquitecte Gaudí, 16,
Santpedor, 08251, (Barcelona)

  93 832 00 50