Centre de bellesa a Santpedor

Planxa per al Cabell GHD platinum+


Gràcies a la revolucionària tecnologia predictiva ultra-zone, la planxa per al cabell ghd platinum+reconeix la grandària de la secció de cabell i adapta la seva potència per a garantir una temperatura homogènia i òptima de pentinat de 185 °C al llarg de les dues plaques. Així ajuda a aconseguir un cabell un 70* més fort*, un 20% més de lluentor i el doble de protecció de color. La styler incorpora dos sensors infinits, un per placa, que monitoren 250 vegades per segon la temperatura de la superfície per a adaptar-la segons el gruix del pèl, la velocitat de pentinat i la grandària de la secció per a donar-te resultats 100% adaptats a tu.
Compta amb un eix de disseny patentat que garanteix una alineació perfecta de plaques per a donar-te un major control durant el pentinat i assegurar-te un lliscament perfecte.
La planxa de pèl professional ghd platinum+ té voltatge universal pel que podràs portar-la a qualsevol part del món i manera de suspensió automàtic per a apagar la planxa després de 30 minuts en desús

265 €
Sense comentaris
- +

NEIMA

  Arquitecte Gaudí, 16,
Santpedor, 08251, (Barcelona)

  93 832 00 50