Centre de bellesa a Santpedor

Skin Expert de Montibello

Skin Expert de Montibello
  • Tractament àcid hialurònic 1%: tractament de xoc dermoestètic que complementa o substitueix les microinjeccions d’àcid hialurònic. Efecte ultra hidratant, emplena de les arrugues, suavitat, confort i millora de l’aspecte de la pell. S’aplica a la nit una ampolla en la cara, coll i escot amb suaus massatges circulars fins a la seva total absorció.
  • Proteoglycans EGF: sèrum ultra concentració de factors de creixement d’origen biotecnològic que combat, de manera global, els signes d’envelliment, com les arrugues, la flaccidesa i la falta d’elasticitat. Tractament dermoestètic que actua com regenerador dèrmic, afavorint la síntesi de col·lagen, elastina i àcid hialurònic. Millora la qualitat de la pell, atenua arrugues i línies d’expressió i revela una pell més ferma i elàstica.
  • Vitamina +: sèrum ultra concentració de vitamines d’acció revitalitzant i energitzant d’efecte immediat. Indicació per prevenir i tractar els primers signes d’envelliment de la pell, aportant lluminositat, i com a manteniment de les intervencions mèdic-estètiques. Tracta els primers signes de l’edat i il·lumina la pell aportant un efecte “bona cara".
  • Retinol-A: sèrum ultra concentració de retinol d’acció antedat i regenerant. Tractament dermoestètic que complementa a les intervencions mèdic-estètiques i que actua com un reparador intensiu de la pell. Combat les arrugues, allisa la superfície de la pell millorant marques d’acne i cicatrius i il·lumina i unifica el to cutani.

 

NEIMA

  Arquitecte Gaudí, 16,
Santpedor, 08251, (Barcelona)

  93 832 00 50