Centre de bellesa a Santpedor

Tractaments de Yellow Rose

Tractaments de Yellow Rose

Luminance Pearl: tractament antiaging que conté perles i diamants, potents antioxidants, oligopeptids, vitamines E ingredients actius especials que aporten fermesa i lluminositat.

Morning Mist: tractament per a pells sensibles. Tractament hidratant intensiu. El tractament està indicat per a preparació de la pell per a tractaments més intensius o bé per pells joves.

Aha's: tractament a base alfa hidroxiacids. Estimula la regeneració natural de la pell amb propietats autoreparadora, eliminant les petites arrugues, cicatrius i impureses. Elimina les cèl·lules mortes, combatent les imperfeccions, fines línies, taques, marques d’acne. Rejoveniment, aporta lluminositat i deixa la pell fina, fresca i amb aspecte jove. Fantàstic tractament per després de l'estiu,  deixant la pell llisa, suau i amb un color homogeni. Els nostres aha's s’adapten segons el tipus de pell i la necessitat que tingui, sent un tractament de grans resultats per la seva adaptabilitat i personalització a la pell.

Whitening: nou i avançat tractament despigmentant per a una pell radiant i lluminosa. 

Olive and Herbs: tractament a base de de plantes i herbes medicinals provinents de l’antiga tradició grega i mediterrània, juntament amb olis essencials. És hidratant, anti-oxidant, nutrient i anti-arrugues.

Aquest són alguns dels tractaments, però si desitja també disposem de: Red Ven, Chocolate face, Golden line face, Acné-Prone & Oily skin, Hyaluronic, Caviar & Dna, Cellular eye contour, Cellular revitalizing fruto, finísima, Neumatico facial, Dermo roller facial.

.

 

NEIMA

  Arquitecte Gaudí, 16,
Santpedor, 08251, (Barcelona)

  93 832 00 50